O NAS

Jesteśmy ludźmi, którzy kochają to co robią i z ogromną pasją chcą dawać Wam to co najlepsze w smakach dalekiego wschodu.

 

Pracownia miyama powstała nie tylko z fascynacji kuchnią japońską i miłości do sushi. W tym miejscu chcemy wyznaczać nowe kierunki podążania za smakiem, pokazać swój własny styl, własną interpretację Japonii w kuchni.

 

Nasz Sushi Master przygotowując dania kieruje się własnymi odczuciami opartymi na gruntownej wiedzy i ponad 12-letnim doświadczeniu zdobywanym w Polsce, szkoląc się w samym sercu Japonii Tokio czy pracując za granicami kraju, poznając gusta miłośników sushi w Europie.

 

Tak niezwykłe doświadczenie i pasja poprowadziły nas do stworzenia projektu miyama, który jest zakończeniem pewnego etapu i początkiem czegoś zupełnie nowego.

 

Chcemy przekazać Wam naszą wiedzę i poprzez autorskie dania, dać najwyższej jakości doznania smakowe oraz estetyczne.

Kilkunastoletnie doświadczenie w kraju i za granicą

Dbałość o najdrobniejsze szczegóły

Wyrafinowana estetyka

Prawdziwy, niebanalny smak

Niepowtarzalny styl tworzenia sushi