Zawsze świeże, najwyższej jakości produkty. Warzywa które każdego dnia osobiście wybieramy i dostarczamy do naszej pracowni. Ryby i owoce morza wyselekcjonowane spośród dostaw oferowanych nam przez liderów w swojej branży. Codziennie świeży wysokiej jakości ryż sporządzany według rygorystycznych standardów, zupy gotowane każdego dnia według autorskiego przepisu, a co najważniejsze nasze dania przygotowywane są zawsze na bieżąco aby sprostać Waszym wymaganiom.

Dbamy o środowisko dlatego nasze sushi pakujemy w ekologiczne opakowania oraz pojemniki biodegradowalne aby zmniejszyć ilość zużywanego plastiku. Natomiast swoimi zasobami na co dzień miyama. wspiera działania fundacji EKO-LOGICZNIE.

Podczas procesu tworzenia, wykorzystujemy profesjonalne, wysokiej klasy narzędzia oraz sprzęt, który pomaga nam w pełni realizować nasze pomysły i wizje kuchni na najwyższym poziomie.

Dokładamy wszelkich starań aby czas realizacji zamówień był jak najkrótszy, ponieważ wiemy jak ważna jest świeżość sushi, które zamawiacie. Chcemy by jego smak zawsze pozytywnie Was zaskakiwał.

87

POZYCJI W MENU

15

ILOŚĆ ZESTAWÓW

7

PREMIUM ROLL

21

POZYCJI VEGAN SUSHI