Miyama sushi & bistro to miejsce stworzone przez dwójkę ludzi, pasjonatów, kochających jedzenie i swoją pracę, związanych od lat z gastronomią.
Marcin szef kuchni, sushi master z 14-letnim doświadczeniem w swoim fachu, który szkolił się w samym sercu Japonii, Tokio. Pracował w Krakowie, Czechach oraz Norwegii, doskonaląc swój warsztat i poznając interpretacje kuchni japońskiej w kraju i za granicą.
Barbara kucharka amatorka, pasjonatka gastronomii oraz kolarstwa, z wykształcenia ekonomistka i specjalista ds. zarządzania zespołem, doświadczona social media manager. Na co dzień dba o relacje z klientami i funkcjonowanie restauracji.
gotowany
świeże
surowa
morskie
Przygotowujemy sushi na wszelkiego rodzaju imprezy okolicznościowe, takie jak spotkania firmowe, urodziny czy przyjęcia (wesela, chrzciny, komunie, wieczory tematyczne). Oferta jest ustalana indywidualnie w oparciu o wymagania klienta.
W Miyama od kilku już lat z powodzeniem realizuje torty sushi, ten rodzaj prezentu urodzinowego stał się naszą specjalnością. Rodzaj tortu sushi, jego cenę, estetykę oraz wybór sushi, ustalamy indywidualnie z każdym klientem.
Ta oferta skierowana jest do osób indywidualnych lub grup zorganizowanych, które chciałyby pod naszym okiem odbyć szkolenie z podstaw wykonywania sushi lub doskonalenia umiejętności.